søndag den 28. februar 2010

Produktiv weekend ...

Denne weekend havde jeg bestemt mig for at den skulle stå i scrapbookingens tegn. Lørdag havde jeg vagt fra 8-16, og heldigvis kan man med en mobiltlf og en bærbar pc tage den hjemmefra. Tiden mellem kaldene havde jeg planlagt at hygge mig ved scrapbordet, og totalt snedigt havde jeg indbudt min mor ... SÅ vidste jeg at jeg ville få lavet lidt kreativt :o) Jeg startede dagen med at uret ringede 6.15 gaaab .... jeg startede pc'en op så den var klar og kl. 7.10 tog jeg løbetøjet på og løb en lille tur på 2½ km (en sød kollega spurgte i bedste henseende om hvordan det gik med løberiet/træningen ... hmmm, jeg svarede at det ikke var så godt ligenu ... men da han blev ved, kunne jeg ikke holde tårene tilbage ... men tror det er startskudet til at komme godt igang igen .... tak Torben ;o) Tilbage igen, gik jeg i bad og var klar på tlf på slaget 8 :o) Jeg havde dog en ret travl dag, da der er ændret lidt i vores service på arbejdet ... nu kan alle med service ringe om lørdagen ... 43 kald blev det til i alt. Så det var ikke meget scrap det blev til i løbet af dagen ... men bagefter tog jeg revance .... Dette LO startede jeg på til Scrap'n'Dream. Det er et dejligt billede af min Mormor og Morfar. Papiret er fra Signature Suite. Blondeserviette brugte jeg på papiret med en stempelsværte ... syntes det giver lidt ekstra til det gamle billede.Disse skønne billeder er af en af vores hunde vi havde da jeg var barn. Papiret er fra BasicGray ... købt for ca. 4 år siden ... dejligt at få det brugt.
Jeg har fundet en bunke billeder jeg ikke har set længe .. sjovt at få scrappet nogle gamle billeder af mig selv. Mener papiret er fra My Minds Eye.
Dejligt billede med mig og min storebror .. og et sjældent en af slagsen ;o) Papiret er bagsiden af julepapiret fra BasicGray ... syntes det passer perfekt til sådanne gamle billeder. Det flotte stempel er fra et sæt jeg vandt på indgangsbilletten til Scrap'n'Dream, sponsoreret af Love2Scrap ... tænk havde lige stået og kigget på det i deres shop :o)
Sjovt børnebillede af mig selv ... igen ... kan godt huske den spilleboks :o). Papiret er fra Panduro's eget design.
... igen et billede af mig selv .... Her har jeg igen brugt servietten at stemple mønstre med. Papiret er fra My Minds Eye ... tror jeg nok ... skal vist blive bedre til at huske disse ting. Knappen er fundet i min mors lækre samling ... syntes den passede perfekt til sådan et sejler LO ... det var godt nok Mie der havde fået den ... og den var ikke nem og vriste fra hende ... har vist lovet hende noget andet til gengæld :o)
Det sidste LO for denne weekend, er min storebrors babybillede ... sjovt at få det scrappet ... og sjovt at se hvor meget hans søn Anton ligner ham. Papiret er igen fra Panduro's eget design ... kom til at lave den klassiske stavefejl med stemplet ... men syntes den blev reddet meget godt.
Håber på at være bedre til at få lagt lidt på siden ... nu er jeg da kommet rigtig godt igang med scrapperiet .... tak fordi du kiggede med.

Scrap'n'Dream - 13. februar 2010

I sidste øjeblik fik jeg billet til Scrap'n'Dream ... og det var en rigtig hyggelig dag. Det skal dog lige siges at jeg ikke har scrappet Layout i 2½ år ... men har i den sidste tid fornemmet at jeg var klar til at gå i krig igen. Dette LO var en udfordring hvor man kun måtte bruge hvid, lyserød, pink og rød . Og jeg blev faktisk nr. 2 ... men det var nok fordi en del blev disket af dommerne. Alt i alt en god dag .. og dejligt at komme igang igen.

Afskedsgave samt kort til kollega.

Så blev det endelig tid til at få lagt lidt på bloggen igen :o) Gaverne er til en kær kollega der stoppede hos os for et par uger sigen. Kassen er en knækbrødskasse fra Wasa jeg købte i Netto, glasset er til et par øreringe og ja, kortet giver sig selv. Papiret er fra Panduro, og super flotte :o)

onsdag den 3. februar 2010

Min familie :o)


My Stick Family from WiddlyTinks.com
sjovt billede jeg fandt på Dittes blog ...

Blogcandy fra Fru Hansen

Søde Sofie fra Hjørring har en lækker lækker blogcandy på højkant da hun har haft over 50000 besøgende siden hun satte tæller på ... jeg nyder også at kigge ind til hende mindst 5 gange om ugen ... super flotte ting hun får lavet og sjovt at se hvad de får tiden til at gå med i det nordjydske :o)