fredag den 19. marts 2010

Se min smukke "kort-håret" pige

Mie trængte i den grad til at blive klippet. Nu hvor hun går til svømning, har gymnastik i skolen og gerne selv vil kunne gå i bad tænkte jeg det var lidt mere praktisk at få klippet lidt rigeligt af. Der skulle ingen overtagelse til, jeg spurgte hende blot om hun kunne tænke sig at få klippet håret af til skuldrene også sagde hun ja. Hun gik så i 4 dage og virkelig så frem til at blive klippet .... og hvilket smukt resultat ... ikk' sandt :o)
FØR
EFTER

torsdag den 18. marts 2010

50 års fødselsdagskort & syge børn

Jeg har været hjemme fra arbejde med hele 2 syge børn :o( Mie har kastet op hele natten og Daniel startede tidligt i morges. Så de har ligget side om side i vores dobbeltseng og delvist sovet og set TV hele dagen ... bogstavligt talt ... selv aftensmaden blev indtaget derinde ... det de kunne få ned :o(
Men et enkelt kort skulle det blive til da Jans gode kollega Kim fyldte 50 år og han skulle forbi med en gave. Jeg brugte 45 min på det, og syntes selv det blev meget fint.
Papiret er My Minds Eye - derudover er der brugt lidt forskelligt pynt som brads, blonde, bølgepap, knapper og en enkelt af de næsten uundgålige knappenåle.

Notesbog

Dette er en notesbog til en kær kollega. I stedet for en kedelig blok, har hun istedet fået denne søde bog lavet specielt til hende til hendes briefingnotater. Hun blev rigtig glad og tog den straks i brug :o)
Papiret er bagsiden af BasicGrey julepapir - stempel fra Imaginisce - jeg har sat et langt bånd i øverste spiral med en metalcharm for enden, så kan det bruges som bogmærke.