mandag den 23. februar 2009

Fastelavn 2009

Så har vi været til fastelavn i gymnastikforeningen ... Mie var Disco-dronning.

Der blev gået til den, Daniel var klædt ud som ridder.
Mie slog det sidste bræt ned og blev Kattedronning (formanden for foreningen havde misforstået et eller andet ... normalt bliver man Konge ... men tror egentlig Mie var godt tilfreds med en Prinsessekrone :)
Daniel's bedste ven Clara var klædt ud som tand med tandbørste og vandt en af årets priser som bedste udklædning :)
Hjemme i indkørslen blev der poseret for kameraet ;)

fredag den 20. februar 2009

Mies værelses-makeover :)

Jan og Mie har holdt vinterferie (Daniel er på vinterferie hos Morfar) og der skulle da virkelig ske noget. Mandag/tirsdag malede Jan bryggers, både loft og vægge ... og det er så dejligt. Onsdag blev det så Mies tur. Hun aftalte med far at hendes værelse skulle males lyserødt med hvidt loft. Resultatet er blevet super dejligt.

Der er også blevet ryddet gevaldigt op, og vi har også planlagt en tur til IKEA inden længe, på indkøbslisten står der bla. røde kasser til reolen, pink gardinstof og stof til sengetæppe.

Så synger det lille bord og de 2 stole vist også på sidste vers, men Mie elsker og tegne ved sit lille bord, hvad enten det er alene eller med veninderne.
På første hylde ovenover står hendes nye penneholdere med alle hendes tegneredskaber ... lige ved hånden ;)

Igår var Mie og jeg hjemme hos Runa og Kimmie. Pigerne fik spillet Wii, set tegnefilm og leget til den helt store guldmedalje.
Jeg fik pyntet 3 børneskoæsker så det passer perfekt på det nye værelse ... så må vi jo se hvad der kan komme i ;)

mandag den 9. februar 2009

Dåbskort

Et bestillingskort til en barnedåb, der skulle være lidt vintage-agtigt ... håber de kan lide det ;) Papiret er fra Karen Foster, blomster fra Prima og stempel fra Imaginisce.

En lille æske til en kollega ...

Denne æske har jeg lavet til en dejlig kollega jeg har. Hun har haft en lidt svær tid og er igen tilbage på pinden .... derfor syntes jeg hun skulle have denne lille æske.

Papir og blomster er fra Karen Marie .... indeni ligger der super lækker chokolade :)

Penneholdere

I forrige uge i Netto havde de disse stabelkasser til babyer ... og jeg er gået i total kasse/æske/dåse-mode, så jeg så straks muligheder i disse kasser.
Jeg har nu fået alle børnenes (mest Mies ;) tusser, blyanter m.m. i disse kasser ... så håber vi ikke der er nogen tvivl om hvor de hører til ... og måske bliver sat på plads når de er brugt ... man har jo lov til at håbe ;)

fredag den 6. februar 2009

Penneholder til min Mor

Der er gået totalt sport i penneholder herhjemme. Netto havde i sidste uge 10 stabelkasser til babyer. De er lavet af super kraftig karton, forskellige farver og er kubeformet. Har også lavet en masse til alle ungernes tegnesager, glimmerlim osv. (mangler lige et par stykker så viser jeg dem frem sammen)
Jeg har så lavet en til min Mors nye kontor ... og den kom til at se sådan ud ;)

Asta & Mie

Mie havde i lørdags sin skolekammerat Asta hjemme for at lege.
De er bare 2 super tøser til at lege. Den stod på leg med "mini's in my pocket", badeleg MED badetøj og Mies lyseblå dyne som vand og Wii.
Da de skulle have lidt frokost sad de på køkkenbordet imens jeg smurte rugbrød.