mandag den 28. maj 2007

Så nåede vi så langt

Jan og jeg kører stadig på med murerarbejdet. Og i denne weekend skulle der virkelig ske noget. Min mor tilbød os at tage ungerne med til min far på Lolland, så ville der være ro og fred til arbejdet. Lørdag skulle vi begge dog på arbejde men søndag og mandag blev der arbejdet igennem. Billedet til venstre er fra vi sluttede søndag og det højre er kun 4 timer gammelt, altså fra idag mandag. Indtil nu har vi lagt 500 sten og vi er halvvejs ... tror vi nok ;) det er lidt svært at regne ud, præcis hvor mange sten vi skal bruge da grunden er skrå. Vores deadline er egentlig på lørdag hvor Mie skal holde fødselsdag, men nu må vi se ..... tror lige vores arme og hænder skal have en hviledag imorgen .... så må vi se om vi når det ... men mon ikke gæsterne kan se tegningen ;)

søndag den 20. maj 2007

Murermester Kit ...... ;)

Da vores grund er skrå, har vi tænkt længe over hvad vi skulle gøre ved hegnet ind til naboen, nu når vi fik fjernet alle træerne og buskene. Vi blev enige om at et højbed var sagen. Jan mente så at murerarbejdet skulle jeg stå for .... jeg har da aldrig muret noget før .... men det har jeg nu .... og det er blevet s.... flot, hvis jeg selv skal sige det ... og ikke særlig svært;) Men det er hårdt .... jeg glæder mig ikke til om 1 dag eller 2 .... tror jeg har lidt ondt i hænderne ;) Vi skal dog "kun" sådan ca. 10-15 meter, og det skal jo bare helst være færdigt når Mie skal holde fødselsdag .... om 2 uger ... hmmmm, nu må vi se.

Fri? ...... overført til andet arbejde ;)

I denne weekend er der virkelig sket en masse ... ihvertfald i vores have. Vi har nu boet i vores hus i snart 3 år, og den sidste rigtig store del er igang. Langs det ene hegn i haven stod der flere størrer træer, buske samt 4 meter bambus ;( Denne weekend stod så på at få de sidste stubbe væk og fjernet bambussen. Man siger jo at man ikke selv kan fjerne bambus, og at det skal sprænges væk ... men Jan er stædig! Han skar dem allesammen ned, vi fyldte traileren med det hele ... og jeg kørte så på genbrugspladsen. Imens hakkede Jan rødderne op med en stor spade 8) Søndag morgen blev trailerne igen fyldt til renden og mere til !!! Og jeg kørte igen afsted. Lørdag havde jeg været i Silvan for at købe sten til et højbed .... mere om det ovenover ;)

søndag den 13. maj 2007

Mit første Dobbelt Digi-LO

Mie havde børnehaven på besøg da hun blev 4 år ..... ja, og nu bliver hun snart 5 ... suk ;)
Fandt denne template (højre side) med plads til mange billeder og syntes den var perfekt til disse billeder.
Jeg er blevet helt bidt af denne digitale verden.
Template (højre side) by Pattie Knox
Venstre side har jeg selv lavet ;)
Free Kit by Kellie Mize
Embellishment by Eva Kipler
Doodles by Angie Briggs

fredag den 11. maj 2007

Ny header

Så har jeg forsøgt at lave min egen header .... syntes selv jeg er sluppet rimeligt godt fra det ;) Hvad synes du .... vil gerne have lidt konstruktiv kritik :)

torsdag den 10. maj 2007

Mit 2. Digi-LO ..... nu kører det .... ;)

Mit 2. digi-LO. Jeg har igen forsøgt mig med en template, men har dog idag fået vist hvordan jeg selv kan lave mine "skitser" ... tak - Annette ;) Har også fundet stedet hvor man ligger skygger på delene .... wow ... en ny verden er åbnet ;) Template by Andrea Gold Free Kit: Bluish-Dream by Lively