søndag den 20. maj 2007

Murermester Kit ...... ;)

Da vores grund er skrå, har vi tænkt længe over hvad vi skulle gøre ved hegnet ind til naboen, nu når vi fik fjernet alle træerne og buskene. Vi blev enige om at et højbed var sagen. Jan mente så at murerarbejdet skulle jeg stå for .... jeg har da aldrig muret noget før .... men det har jeg nu .... og det er blevet s.... flot, hvis jeg selv skal sige det ... og ikke særlig svært;) Men det er hårdt .... jeg glæder mig ikke til om 1 dag eller 2 .... tror jeg har lidt ondt i hænderne ;) Vi skal dog "kun" sådan ca. 10-15 meter, og det skal jo bare helst være færdigt når Mie skal holde fødselsdag .... om 2 uger ... hmmmm, nu må vi se.

5 kommentarer:

Lone sagde ...

Ihh Kit, sikke en murarbejdsmand du er. Det skal jeg da huske næste gang vi skal have muret noget, så ringer jeg efter dig ;-) På trods af det hårde arbejde, er jeg sikker på at det nok skal blive flot.

Hej fra Lone

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er du sej Kit! Håber ikke du er alt for øm i musklerne i dag!

Annette sagde ...

Glæder mig til at se det færdige arbejde...
Måske kunne du komme forbi os i løbet af sommeren, og ligge ny terrasse og lave højbed...

lam sagde ...

wow der er godt nok sket noget i jeres have. Glæder mig til at se det færdige resultat muremester Kit

Majer sagde ...

Ihhh hvor fedt... muremester Kit :-)

Da jeg boede i Namibia, flyttede vi ind i et "hus" hvor der manglede én væg. Dr var bare sat en pressening op. Så jeg har også prøvet at mure, og synes at det var ret sjovt.

God pinse til dig og din familie.