torsdag den 8. januar 2009

Juleaften - 2008

Juleaften blev i år fejret sammen med Mormor og Morfar i Mormors lejlighed. En dejlig aften med super dejlig and, flæskesteg og ris ala mande. Årets lysgave gik til Jan, børnemandelgaven til Mie og voksenmandelgaven forsvandt hen i det uvisse, da den aldrig blev fundet og derfor må skilt sig af ... måske ville den ikke findes ... findes der generte mandler?? Børnene var i det gode hjørne, så en stor krammer kunne det blive til da alle gaverne var lagt under træet. Årets næstbedste julegave var en længe ønsket Build-a-Bear. De fik begge et gavekort så de selv kunne tage ind og vælge/lave deres helt egen bamse, og det vakte stor lykke .... men mere om det i et senere indlæg.
Denne pakke var ikke blot det største ønske, men også den største pakke .... den har stået frit fremme ... selvfølgelig pakket ind, men uden gavemærke på. Og når de spurgte mig hvem det var til, hviskede jeg at den var til far, men at de ikke måtte sige noget.
Vi blev så hurtigt enige om at det skulle være den allersidste gave der skulle åbnes, og da der kun var den tilbage var de lige ved at sprænge skønt den "ikke" var til dem selv. Da de så skubbede den hen til Jan spurgte han dem hvad de egentlig havde fået at mor og far .... de kiggede på hinanden og trak på skuldrene ..... og da Jan så sagde at vi havde snydt dem og at den egentlig var til dem begge 2, kunne smilet ikke blive størrer.
I kassen lå der en Nintendo Wii, med masser af tilbehør og Daniels næste uundværlige .... en guitar. Han har spillet i SFO'en og kan næsten ikke sidde ved middagsbordet uden at spille luftguitar .... og nu har deres heeeelt egen.
Jeg kan så røbe nu at den nææææsten ikke har været slukket i juleferien udover når de sov, og vi er stadig igang med at finde de helt rigtige regler for hverdagen ;) men ingen tvivl om at det har været det bedste køb i lang tid. Daniel skal også holde fødselsdag på lørdag, og der gik ikke lang tid før vi fandt ud af at vi skal have turnering mellem de gæster der kommer .... det bliver bare SÅ godt!

Ingen kommentarer: