mandag den 12. januar 2009

Familiefødselsdag - 10. januar 2009

Vi havde inviteret til sædvanlig familiefødselsdag (Daniel fyldte 9 år 13. januar), men efter vi forærede børnene en Wii i julegave, fandt vi hurtigt ud af at vi skulle have inviet den på fornemmeste vis og afholde en lille turnering i forskellige discipliner - bowling, boksning, bordtennis, baseball og Hannah Montana - pigerne mod drengene. Det skulle vise sig at være en total succes .... og næsten vare 3 timer :)
Næste idrætsgren var Boksning, min storebror Torben og svigerinde Jeannette skulle slå det første slag mod hinanden ... når man nu ikke slå almindelig vis, må man jo tage en fejde her ;) ... godt gået Jeannette.
Så var det Mormor og min nevø Anton .... ikke så tit man slår løs på sit barnebarn ;)
Her er det så Jan og Mie der gir den gas .... tror faktisk det var Mie der vandt .... Jan tiggede om at hans spiller blev liggende efter 2. kamp ..... han kunne ikke mere og trængte vist også til et bad bagefter ;)
Så blev det sidste og afgørende disciplin ... Hannah Montana .... jeg er ked af og nævne det men drengene vandt omgangen og dermed også konkurrencen :(
Der blev virkelig gået til den ... hvem vidste før denne aften at der var en lille teenage-performer i os alle :)
Nadia og Anton syntes også det skægt og prøve. Mormor gav den også gas. Ja, selv Jan var i form .... billedet er lidt sløret ... men det var svært ..... det er jo fuld fart på ;)
Guitaren blev også fundet frem ..... det var første gang Jan fik prøvet den. Daniel prøvede forgæves med .... sidste gang far .... næste gang er det mig ... men lige lidt hjalp det ... og til sidst gik han frivilligt ind og tog nattøj på ..... .... og gik i seng.
Tak for en anderledes og super hyggelig aften ;)

Ingen kommentarer: